Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Perna (Anatomica)

Perna (Anatomica)

Perna este un companion fidel care ne însoțește a treia parte din viață, anume atâta timp fiecare persoană petrece pentru somn timp de o viață.

Preț
550 lei

Perna ergonomice este un companion fidel care ne însoțește a treia parte din viață, anume atâta timp fiecare persoană petrece pentru somn timp de o viață. Este clar că nu ar trebui să subestimeze nevoia de calitate și corespundere a pernei. Fiecărei persoane nu i se va potrivi orice tip de pernă. Dimensiunea necesară depinde de caracteristicile anatomice individuale ale structurii corpului, precum și poziția favorită pentru somn. Petrecând o noapte pe o perna inconfortabilă și nepotrivită, riscați să vă treziți dimineața cu dureri de gât, spate și chiar capul și mâinile mele. De aici urmează și slăbiciunea și oboseala pe toată ziua în loc de un corp odihnit și bunăstare.

Structura:

Perna ergonomică din Visko Love cu efect memory, este fabricată din spumă vâsco-elastică sensibilă la căldură. Acest material este neobișnuit de „deștept” cu pori deschiși având un efect de memory și capabil să reducă presiunea corpului asupra pernei datorită prezenței celulelor de memory. Odată ce contactează corpul cu perna, imediat ia temperatura corpului, și ia forma corpului în dependență de greutate. Perna este prevăzut cu o față din fibre de bumbac. Fibrele de bumbac dau materialului proprietăți antibacteriene excelente, stopează creșterea bacteriilor, care oferă posibilitatea de a scăpa de toxine, hrănesc și regenerează celulele pielii, crește metabolismul. În plus, bumbacul ușor îndepărtează umiditatea și evaporarea de pe piele.
Dimensiunea: 60x40x11/10 cm.

Este posibilă confecționarea pernelor ortopedice la comandă sub orice dimensiune, în termen maxim de 2-3 zile.

Avantajele pernelor ortopedice clasice:

  • Forma anatomică;
  • Capabile de a lua o formă individuală a capului și gâtului;
  • Oferă o poziție corectă fiziologic al coloanei vertebrale;
  • Pot fi folosite pentru poziția somnului pe burtă;
  • Materiale hipoalergenic;
  • Garantează păstrarea formei pernei pe o perioadă îndelungată;
  • Pernă din fibre de bumbac.

Dormind pe perna necorespunzătoare sau lipsa ei, ar putea duce la apariția de curbură a coloanei cervicale și toracice și dezvoltarea osteoartritei, pentru că coloana vertebrală fiind într-o formă curbată, nu se relaxeze pe tot parcursul nopții. La rândul său, perna de înaltă calitate, cu înălțimea și rigiditatea necesară contribuie la susținerea coloanei cervicale și relaxarea întregului corp. Aveți grijă de calitatea somnului Dumneavoastră.

Produse Similare
Fiind caracterizata printr-un grad mediu de rigiditate, ele oferă o susținere corectă a coloanei vertebrale pe…
Preț
750 lei
Lenjerie de pat impermiabila, o metoda efecienta de a proteja salteaua ta. Recomandata copiilor sau persoanelor…
Preț
200 lei
Saltea ortopedica ce ajuta la minimizarea miscarilor in timpul noptii si favorizeaza o perioada mai lunga de somn…
Preț
1,650 lei
O saltea robustă și confortabilă, varianta din poliuretan, fiind sensibilă la temperatură, se mulează perfect pe forma…
Preț
600 lei