Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Perna (Cilindrică mică)

Perna (Cilindrică mică)

Perna trebuie să fie moderat moale și elastică, pentru a oferi o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la gât și spate să fie relaxat, dar nu trebuie să interfereze cu circulația normală de sânge. 

Preț
450 lei

Anatomia corpului este astfel încât capul în poziția culcată pe spate pentru un somn confortabil, neapărat are nevoie de un sprijin ridicat pentru ondularea coloanei vertebrale. Încă din timpurile vechi, egiptenii antici au inventat un suport dreptunghiular de lemn pe care așezau capul în timpul somnului.

Perna trebuie să fie moderat moale și elastică, pentru a oferi o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la gât și spate să fie relaxat, dar nu trebuie să interfereze cu circulația normală de sânge. Alegerea corectă a pernei în timpul somnului ar trebui să sprijine atât capul și coloana vertebrală. Pentru a evita momentele neplăcute, trebuie să țineți cont în criteriile de selecție, de formă, înălțime și calitatea materialului de umplutură.

Structura:

Pernele ortopedice clasice sunt fabricate din 100% Visko Love cu efect memory, care oferă confort, sprijin și vă permite să elibereze presiunea. Material cu efect memory - răspunde la presiune și căldură, ia forma corpului. La eliberarea presiunii încet (1-2 secunde) își reface forma. Se simte cum la apăsarea mâinii pe pernă cum ea nu "împinge" dar se adaptează încet. Aceste materiale pot fi tari și moale. Se produce atât sub formă de spumă sintetică (poliuretan), cât și latex (memory-lateks). Materiale de referință cu memorie este considerat Tempur. El este cel mai durabil datorită densității maxime (85 kg / metru cub). Este important să ținem cont, că pernele cu efect memory, nici într-un caz, nu pot fi spălate. Apa distruge structura pernei, iar efectul de memory se pierde.
Dimensiunea: 40x60x11 cm.

Este posibilă confecționarea pernelor ortopedice la comandă sub orice dimensiune, în termen maxim de 2-3 zile.

Avantajele pernelor ortopedice clasice:

  • Este recomandat pentru persoane mari și late în umeri;
  • Confortabilă pentru cei cărora le place să doarmă pe spate;
  • Repede armonizează după forma corpului;
  • Ajută la luarea poziției anatomice corecte;
  • Are un efect revitalizant asupra durerilor la nivelul spatelui, gatului, umerilor;
  • Ajuta la ameliorarea durerilor de cap;
  • Vă permite să vă împliniți somnul într-un timp mai scurt.

Dacă pentru Dmv. contează confortul și de calitatea înaltă, vă recomandăm să procurați perna ortopedică Visko Love. Perna dreptunghiulară clasică va fi pe placul oricărei persoane de orice vârstă și sex. Spuma viscoelastică, care stă la baza pernei, devine flexibilă sub influența temperaturii corpului și exact ia forma după conturul corpului. Suport moale pentru cap și lipsa presiunii asupra vaselor oferă o relaxare absolută pe toată noaptea.

Produse Similare
Saltea Ortopedica cu arcuri individuale Poket – 310 m2 si 5 cm de spuma Memory, are o rigiditate moale, reduce senzatia…
Preț
2,800 lei
Husa pentru saltea este un element de lenjerie de pat detașabil. Husa oferă protecție împotriva alergenilor și…
Preț
420 lei
O saltea cât mai robustă, ușoară și confortabilă, varianta din poliuretan este o alegere cu adevărat interesantă,…
Preț
1,800 lei
O protecție perfrecta a saltelelor de baza si tot odată permite circulația aerului si evaporarea umezelii pentru un…
Preț
150 lei