Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Saltea ortopedică clasică

Saltea ortopedică clasică

saltelele ortopedice clasice întruchipează cel mai bun raport preț/calitate. Fiind caracterizate printr-un grad mediu de rigiditate, ele oferă o susținere corectă a coloanei vertebrale pe parcursul somnului. Pentru cei care-și doresc un somn liniștit și confortabil, saltelele ortopedice clasice vor servi drept cea mai înțeleaptă alegere.

Preț
750 lei

Caracteristicile tehnice:

Saltelele ortopedice clasice au în caracteristica sa 3 componente distincte: miezul (arcurile), stratul de rezistență și straturile de suprafață. Miezul este constituit din arcuri din spire de oțel carbonat 2,2 mm, separate din 4 în 4 rânduri cu spumă de poliuretan, acoperite de un strat de pîslă dură.. Marginea antilăsare este compusă din spumă poliuretanică cu densitatea de 35 kg/mc. Fețele saltelei sunt acoperite cu materiale antialergice și antitranspirante de înaltă calitate. Întreaga structură a saltelei ortopedice este acoperită si protejată cu un strat de pâslă dură de 3,5 mm grosime cu densitatea de 1000 g/m2. Peste stratul de pâslă sunt adăugate: 1 strat de spumă poliuretanică cu înălțimea de 3 cm, cu densitatea 22 kg/m3 și un strat textil din vatelină pe fiecare față, pentru accentuarea calităților ortopedice ale saltelei. Materialul de acoperire a saltelei este Jakard matlasat și compus din 50% fibră sintetică şi 50% fibră naturală. Salteaua ortopedică clasică are două fețe: una pentru vară și una pentru iarnă. Pentru fată de iarnă prezintă un strat de lână, pentru față de vară un strat de vatelină de bumbac.

Husele detașabile și lavabile asigură un grad înalt de igienă. Înălțimea saltelei finale constituie 14-22 cm. Salteaua este ambalată într-o folie protectoare. Greutatea maximă recomandată este de 80 kg/m³.

Dispune de un certificat de garanție. Este posibilă confecționarea la comandă în termen maxim de 2-3 zile.

Intreținere:

Aspira periodic salteaua. Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil. Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare. Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila. Folosirea unei huse de protectie este recomandata, pentru a proteja salteaua de elementele externe (praf, mizerie, transpiratie) Cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita.Salteaua se curata frecvent si numai cu aspiratorul. Este bine ca saltelele sa fie intoarse odata la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare).Salteaua daca este rulata se asteapta 24 ore dupa care se poate folosi.

Produse Similare
Perna cilindrica ce ofera o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la gât și spate să fie…
Preț
450 lei
Lenjerie de pat impermiabila, o metoda efecienta de a proteja salteaua ta. Recomandata copiilor sau persoanelor…
Preț
200 lei
Saltea superortopedica cu o suprafata de dormit ideala pentru relaxarea totala a corpului. Avind o fermitate medie, a…
Preț
2,050 lei
Slteaua contine supma Memory Foam si are capacitatea de a prelua pozitia corului si reduce durerile de spate.
Preț
2,900 lei