Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Saltea poliuretan 20 cm

Saltea poliuretan 20 cm

Investiți în propria sănătate!

Dacă căutați o saltea cât mai robustă, ușoară și confortabilă, varianta din poliuretan este o alegere cu adevărat interesantă. Veți fi surprinși de o plăcută și îmbietoare senzație de răsfăț atunci când veți descoperi că salteaua din poliuretan, fiind sensibilă la temperatură, se mulează perfect pe forma corpului pe măsură ce acesta o încălzește, un detaliu deosebit de plăcut pe perioada rece a anului.

Preț
1,800 lei

Datorită proprietăților spumei poliuretanice, și anume densității acesteia, salteaua din poliuretan poate fi totodată și ortopedică, dar și superortopedică. Densitatea în acest caz definește nivelul de suport pe care îl oferă salteaua, la rândul său duritatea stabilește calitatea saltelei ortopedice.

Prin caracteristica sa drept saltea superortopedică, ea poate susține o greutate crescută și în consecință este foarte rezistentă în timp.

Poziția corpului în timpul somnului pe o saltea din poliuretan este una anatomic corectă și sănătoasă, în sensul că salteaua vă menține corpul pe plan orizontal, evitând ca anumite părți ale corpului să se scufunde. Pe lângă capacitatea de distribuire uniformă a presiunii exercitate de greutatea corpului, salteaua reușește să revină la forma inițială.

Salteaua ortopedică din poliuretan oferă suport și permite mișcarea naturală în timpul somnului, ducând la reducerea durerilor de spate și de articulații. Structura sa vă oferă o bună independență față de partener pe tot parcursul odihnei.

Acest model de saltea se recomandă în special copiilor și persoanelor cu dureri de spate care necesită o saltea cu duritate înaltă.

Un alt avantaj al saltelei din poliuretan este faptul că ea poate fi pliată în timpul transportării, ceea ce este categoric interzis în cazul saltelei cu arcuri.

La fel nu putem neglija și aspectul de raport avantajos preț-calitate a saltelei din poliuretan.

Caracteristicile tehnice ale saltelei din poliuretan

Poliuretanul, care stă la baza modelului dat de saltea, este un produc 100% sintetic, cu o densitate de 28 kg/m³, ceea ce oferă saltelei o fermitate înaltă, ba chiar dublă față de modelele cu arcuri. Stratul de bază este compus dintr-o placă de spumă poliuretanică rigidă cu grosimea de 15 cm, ce conferă un suportort ortopedic excelent, iar straturile superioare de contact sunt compuse din plăci de spumă poliuretanică elastică cu densitatea de 25 kg/m³ si o grosime de 3 cm.

Grosimea saltelei poate varia de la 5 la 26 cm, fiind disponibilă producerea la comandă a saltelei.

Peste întreg ansamblu este prezent un strat de protecție din bumbac și lână naturală, cu rol de prevenire și disipare a transpirației, dar și de păstrare a unui nivel termic optim. Materialul de acoperire este Jakard matlasat, compus 50% din poliester și 50% din bumbac.

Salteaua ortopedică din poliuretan este dotată cu o față de vară și una de iarnă. Plus este prezentă și husa detașabilă și lavabilă de tip Jakard. Toate materialele utilizate la confecționarea saltelei sunt hipoalergice și dotate cu proprietăți antimicrobiene. Greutatea maximă recomandată este de 180 kg/m².

Salteaua din poliuretan deține un talon de garanție. În caz de comandare a unei saltele din poliuretan personalizate, salteaua se realizează în timp de 2-3 zile.

Produse Similare
Salteaua din pliuretan sensibilă la temperatură, se mulează perfect pe forma corpului pe măsură ce acesta o încălzește…
Preț
1,150 lei
O saltea robustă și confortabilă, varianta din poliuretan, fiind sensibilă la temperatură, se mulează perfect pe forma…
Preț
600 lei
Lenjerie de pat impermiabila, o metoda efecienta de a proteja salteaua ta. Recomandata copiilor sau persoanelor…
Preț
200 lei
Saltea Ortopedica cu arcuri individuale Poket – 310 m2 si 5 cm de spuma Memory, are o rigiditate moale, reduce senzatia…
Preț
3,000 lei