Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Salteaua Confort

Salteaua Confort

Salteaua Confort - flexibilă, cu elasticitate bună și de duritate medie este o alegere ideală pentru cei care preferă o saltea bine raportată la preț/calitate.

Salteaua ortopedică Confort este inclusă în categoria saltelelor cu confort ridicat și management al umidității bine configurat. Confortul este asigurat de structura acesteia ce creează o amprentă eficientă a corpului și elimină punctele de presiune în așa fel încât coloana vertebrală este susținută cu aceeași presiune pe toata lungimea ei. Vasele de sânge ce irigă mușchii și creierul nu sunt strangulate, irigarea făcându-se in mod optim. Presiunea materialului se împarte în mod egal pe fiecare cm de contact cu corpul, ca și cum acesta ar pluti în apă.

Preț
1,650 lei

Salteaua ortopedică Confort se recomandă pentru copii mai mari, tinerilor și celor care doresc să doarmă pe o suprafață mai dreaptă de duritate medie. De asemenea salteaua se potrivește acelor persoane care transpiră în timpul somnului sau suferă de alergii sau astme. Precum și celor care de obicei dorm pe o parte sau pe spate. Un avantaj evident al saltelelor Confort constă în mărimea compactă, ușoară și cu susținere bună a corpului.

Structura interioară.

  • Formată dintr-o plasă de arcuri din oțel-carbon temperat cu o grosime de 2,2 mm, fiecare rând de arcuri fiind legat de următorul printr-o sârmă elicoidală din oțel-carbon temperat cu o grosime de 1,4mm, pentru creșterea rezistenței la utilizare.
  • Marginea anti lăsare este compusă din spumă poliuretanică cu densitatea de 35 kg/m2.
  • Întreaga structură a saltelei ortopedice este acoperită și protejată cu un strat de pâslă dură de 3,5 mm grosime cu densitatea de 1000 g/m2.
  • Peste stratul de pâslă sunt adăugate: 1 strat de spumă poliuretanică cu înălțimea de 3 cm cu densitatea28 kg/m3 pe fiecare față, pentru accentuarea calității lor ortopedice ale saltelei și un strat textil din vatelină.
  • Materialul de acoperire a saltelei este din jakard matlasat și compus din 40% fibră sintetică și 60% fibră naturală.
  • Fața Vară-Iarnă. Pentru fața de iarnă prezintă un strat de lână, pentru fața de vară un strat de vatelină de bumbac.
  • Husa este detașabilă și lavabilă.
  • Ambalată în folie protectoare.
  • Însoțită de certificat de garanție.
  • Grosimea saltelei 22 cm.

Saltelele se pot face la comandă pe orice dimensiune în maxim 2-3 zile. Pentru o durată de viață mai mare a saltelei Confort, recomandăm aerisire periodică a camerei și întoarcerea saltelei o dată la 3 – 4 luni. Folosirea lenjeriei din bumbac ajută la aerisirea miezului saltelei. Husa saltelei Confort poate fi spălată la nevoie, dar este recomandată curățirea acesteia la un interval de un an.

Salteaua este un suport al corpului dumneavoastră nu doar noaptea dar și pe parcursul zilei, de aceea la baza condițiilor alegerii unei saltele, trebuie să țineți cont de starea sănătății și calitatea acesteia. Confortul dumneavoastră va fi asigurat nu doar noaptea, dar și în timpul vizionării televizorului, citirii unei cărți, etc. Creați-vă o atmosferă plăcută de odihnă și savurați cu plăcere din somnul liniștit pe salteaua ortopedică Confort.

Produse Similare
Saltea multifunctionala – atit ortopedica cit si confortabila, in functie de partea care alegem sa dormim. Se adapteaza…
Preț
3,500 lei
Salteaua din poliuretan este o alegere cu adevărat interesantă, o plăcută și îmbietoare senzație de răsfăț atunci când…
Preț
1,600 lei
Perna cilindrica ce ofera o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la gât și spate să fie…
Preț
450 lei
O protecție perfrecta a saltelelor de baza si tot odată permite circulația aerului si evaporarea umezelii pentru un…
Preț
150 lei