Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Salteaua Memory Fit Duo

Salteaua ortopedică Memory Fit Duo

Un considerent important de care am ținut cont în procesul de fabricație a saltelelor ortopedice Memory Fit Duo: să asigură o susținere perfectă a coloanei vertebrale. Datorită celulelor interioare, saltelele sunt capabile să se muleze după linia corpului și să o susțină în mod ideal. Saltelele Memory Fit Duo cu spumă din poliuretan se găsesc în mai multe variante. Varietatea acestora le face potrivite atât pentru cei care își doresc un somn liniștit pe un pat moale, dar și pentru cei care au probleme cu coloana vertebrală și au nevoie de un suport rigid pentru spate în timpul nopții. Pentru cei care preferă să doarmă în general pe spate, se recomandă o saltea mai rigidă, însă pentru persoanele care dorm pe o parte, indicat este să alegeți o saltea din poliuretan care sa fie mai moale, pentru ca șoldurile și umerii să nu amorțească în timpul somnului.

Preț
3,500 lei

Beneficii:

Pe saltelele ortopedice Memory Fit Duo nu transpiri în timpul nopții, deoarece salteaua este permeabila la aer, ceea ce permite păstrarea unei umidități optime. Totodată structura lor cu spumă din poliuretan satisfac toate gusturile si necesitățile în materie de duritate. Din acest motiv, saltelele din poliuretan sunt foarte confortabile.

Structura interioară și exterioară a saltelei ortopedice Memory Fit Duo:

  • Strat superior de 5cm din spuma visco-elastica (Memory Foam), cu celulație închisă,
  • Miez de 14 cm din spuma poliuritanică flexibilă cu celulație deschisă, realizată conform unei rețete special pentru a atinge echilibrul perfect intre densitate, duritate și elasticitate.
  • Densitatea miezului este de 35 kg/m3.
  • Greutatea maxima recomandata: 130 kg.
  • Spuma este fabricată la cele mai înalte standarde de calitate, ceea ce garantează un produs sigur și sănătos.
  • Materialul de acoperire este compus din 60% bumbac natural, 40% poliester.
  • Înălțimea saltelei 19 cm.

Saltelele se pot face la comandă pe orice dimensiune in maxim 2-3 zile.

Pentru a prelungi durata de viață si pentru a-ți menține salteaua curată, indicat este sa îți cumperi o husă pentru aceasta. În alegerea saltelei potrivite, nu uita sa ții cont de greutatea ta, de modul de a dormi si de starea de sănătate pe care o ai, în special în ceea ce privește coloana vertebrală.

Depunem efort pentru a oferi întotdeauna saltele de bună calitate și realizate din material de ultima generație. Toate aceste pentru confortul și sănătatea dumneavoastră.

Produse Similare
Saltea Ortopedica cu arcuri individuale Poket – 310 m2 si 5 cm de spuma Memory, are o rigiditate moale, reduce senzatia…
Preț
2,800 lei
Fiind caracterizata printr-un grad mediu de rigiditate, ele oferă o susținere corectă a coloanei vertebrale pe…
Preț
750 lei
Saltea combinata din mai multe straturi din spuma poliuretan si are ca efect mentinerea pozitiei corpului in timpul…
Preț
2,200 lei
O saltea robustă și confortabilă, varianta din poliuretan, fiind sensibilă la temperatură, se mulează perfect pe forma…
Preț
600 lei