Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Salteaua ortopedică Elegance

Salteaua ortopedică Elegance

Dormim și ne odihnim pe saltele 33% din viața noastră. Salteaua trebuie să ne asigure confort, relaxare și o siguranță a sănătății noastre. Din statisticile medicale rezultă că o persoană ce nu se odihnește suficient și eficient pierde 25% din tonus, este mohorâtă si nervoasă, este predispusă la boli și îi scade imunitatea. Prin echilibrul stabilit intre elementele componente și modul armonios în care acestea interacționează, salteaua Elegance vă oferă o suprafață de dormit ideală. Având o fermitate medie, spre dură, salteaua ortopedică Elegance a devenit una dintre cele mai populare și apreciate produse, deoarece oferă avantajul de a îmbina cu succes: calitatea și economia.

Preț
2,050 lei

Tehnice ale saltelei ortopedice Elegance:

La baza componenței saltelei ortopedice Elegance stă plasa de arcuri din oțel-carbon temperat cu o grosime de 2,2 mm, fiecare rând de arcuri fiind legat de următorul printr-o sârmă elicoidală din oțel-carbon temperat cu o grosime de 1,4 mm, pentru creșterea rezistenței la utilizare. Marginea anti-lăsată este compusă din spumă poliuretanică cu densitatea de 35 kg/m³. Întreaga structură a saltelei este acoperită și protejată de un strat de pâslă dură de 3,5 mm grosime și 1000 g/cm² densitate. Peste stratul de pâslă sunt adăugate: 1 strat de spumă poliuretanică cu înălțimea de 4 cm și cu densitatea de 35 kg/m³ și un strat textil din vatelină pe fiecare față, pentru accentuarea calităților ortopedice ale saltelei. Materialul de acoperire a saltelei este Jakard matlasat și compus din 40% fibră sintetică și 60% fibră naturală. Fiecare laterală de lungime a saltelei este prevăzută cu câte doi butoni de aerisire.
Salteaua ortopedică Elegance dispune de două fețe: fața de vară prezintă un strat de vatelină de bumbac, iar fața de iarnă – un strat de lână. Husa este detașabilă și lavabilă. Grosimea saltelei este de 18-24 cm, dar ea poate fi produsă la comandă sub orice dimensiuni, în termen maxim de 2-3 zile. Greutatea maximă recomandată este de 120 kg/m³. De asemenea este ambalată în folie protectoare și însoțită de un certificat de garanție.

Intreținere:

Aspira periodic salteaua. Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil. Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare. Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila. Folosirea unei huse de protectie este recomandata, pentru a proteja salteaua de elementele externe (praf, mizerie, transpiratie) Cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita.Salteaua se curata frecvent si numai cu aspiratorul. Este bine ca saltelele sa fie intoarse odata la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare).Salteaua daca este rulata se asteapta 24 ore dupa care se poate folosi.

Produse Similare
Perna moderat moale și elastică, pentru a oferi o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la…
Preț
550 lei
Perna cilindrica ce ofera o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la gât și spate să fie…
Preț
450 lei
Salteaua din poliuretan este o alegere cu adevărat interesantă, o plăcută și îmbietoare senzație de răsfăț atunci când…
Preț
1,600 lei
Fiind caracterizata printr-un grad mediu de rigiditate, ele oferă o susținere corectă a coloanei vertebrale pe…
Preț
750 lei