Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Salteaua Pocket Premium 1

Salteaua ortopedică Pocket Premium 1

Individualitatea saltelei ortopedice tip Pocket, comparativ cu saltelele cu arcuri obișnuite, se definește prin proprietatea arcurilor, lipsite de interconectare între ele. Arcurile reacționează independent unul de altul în funcție de presiunea exercitată asupra lor, astfel lipsește efectul de balansare, ceea ce face ca partenerul să nu fie deranjat în timpul somnului, iar corpul să fie susținut în mod eficient și natural. Capacitatea structurii date este de a permite tuturor părților corpului de a fi susținute corect, micșorând presiunea la nivelul capilarelor și favorizând în acest mod circulația sângelui. Astfel, 90% din presiune se exercită asupra locului de expunere și doar 10% se dispersează collateral.

Preț
2,800 lei

Caracteristicile tehnice ale saltelei ortopedice Pocket

Suport de arcuri impachetate independent in saculeti de material textil. Sarma de arc otelit cu diametrul de 2,2 mm. 5 spire de arc cu diametrul de 8 cm.

Numărul de arcuri este de 310/ m². Întreaga structură a saltelei este acoperită și protejată de un strat de pâslă dură de 3,5 mm grosime și 1000 g/cm² densitate. Peste arcuri se așterne un strat de protecție ce dă o flexibilitate și o duritate sporită saltelei; acest strat este realizat din poliuretan de minim 4 cm grosime și cu o densitate înaltă de 28 kg/m³. Înălțimea saltelei este de 23 cm. Marginea anti-lăsată e compusă din fâșii de spumă de poliuretan cu o grosime de 6 cm și densitate de 35 kg/m³

Salteaua ortopedică Pocket este dotată cu sistem vară – iarnă, fața de iarnă conținând un strat de lână naturală pentru un surplus de căldură în sezonul rece. Husa saltelei este detașabilă, conferind astfel o igienă mai eficientă. Toate componentele saltelei sunt tratate împotriva bacteriilor, factorilor alergeni și acarienilor. Greutatea maximă recomandată este de 140 kg/m³.

Saltele se pot produce la comandă sub orice dimensiuni în maxim 2-3 zile, astfel satisfăcând cerințele oricărui client. La procurarea saltelei ortopedice Pocket producătorul vă oferă un talon de garanție.

Produse Similare
Saltea superortopedica cu o suprafata de dormit ideala pentru relaxarea totala a corpului. Avind o fermitate medie, a…
Preț
2,050 lei
Saltea Ortopedica de ultima generatie, confectionata din arcuri individuale Poket, este ideala din punct de vedere…
Preț
4,500 lei
Saltea Ortopedica cu arcuri individuale Poket – 310 m2 si 5 cm de spuma Memory, are o rigiditate moale, reduce senzatia…
Preț
3,000 lei
Husa pentru saltea este un element de lenjerie de pat detașabil. Husa oferă protecție împotriva alergenilor și…
Preț
420 lei