Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Salteaua Pocket Premium2

Salteaua ortopedică Pocket Premium2

Individualitatea saltelei ortopedice tip Pocket, comparativ cu saltelele cu arcuri obișnuite, se definește prin proprietatea arcurilor, lipsite de interconectare între ele. Arcurile reacționează independent unul de altul în funcție de presiunea exercitată asupra lor, astfel lipsește efectul de balansare, ceea ce face ca partenerul să nu fie deranjat în timpul somnului, iar corpul să fie susținut în mod eficient și natural. Capacitatea structurii date este de a permite tuturor părților corpului de a fi susținute corect, micșorând presiunea la nivelul capilarelor și favorizând în acest mod circulația sângelui. Astfel, 90% din presiune se exercită asupra locului de expunere și doar 10% se dispersează collateral.

Preț
3,000 lei

Caracteristicile tehnice ale saltelei ortopedice Pocket

Suport de arcuri impachetate independent in saculeti de material textil. Sarma de arc otelit cu diametrul de 2,2 mm. 5 spire de arc cu diametrul de 8 cm.

Numărul de arcuri este de 310/ m². Întreaga structură a saltelei este acoperită și protejată de un strat de pâslă dură de 3,5 mm grosime și 1000 g/cm² densitate. Peste arcuri se așterne un strat de protecție ce dă o flexibilitate și o duritate sporită saltelei; acest strat este realizat din poliuretan de minim 4 cm grosime și cu o densitate înaltă de 35 kg/m³. Înălțimea saltelei este de 23 cm. Marginea anti-lăsată e compusă din fâșii de spumă de poliuretan cu o grosime de 6 cm și densitate de 35 kg/m³

Salteaua ortopedică Pocket este dotată cu sistem vară – iarnă, fața de iarnă conținând un strat de lână naturală pentru un surplus de căldură în sezonul rece. Husa saltelei este detașabilă, conferind astfel o igienă mai eficientă. Toate componentele saltelei sunt tratate împotriva bacteriilor, factorilor alergeni și acarienilor. Greutatea maximă recomandată este de 140 kg/m³.

Saltele se pot produce la comandă sub orice dimensiuni în maxim 2-3 zile, astfel satisfăcând cerințele oricărui client. La procurarea saltelei ortopedice Pocket producătorul vă oferă un talon de garanție.

Produse Similare
Perna moderat moale și elastică, pentru a oferi o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la…
Preț
550 lei
Perna cilindrica ce ofera o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la gât și spate să fie…
Preț
450 lei
Lenjerie de pat impermiabila, o metoda efecienta de a proteja salteaua ta. Recomandata copiilor sau persoanelor…
Preț
200 lei
O saltea robustă și confortabilă, varianta din poliuretan, fiind sensibilă la temperatură, se mulează perfect pe forma…
Preț
600 lei