Comenzi și sfaturi prin telefon
069544024

Saltele ortopedice De Lux

Saltele ortopedice De Lux

La baza concepției saltelei ortopedice de lux stă nu numai ideea de a oferi consumatorului un grad optim de confort, dar și intenția de a implementa în salteaua ortopedică de lux unele proprietăți medicale ca susținerea corectă din punct de vedere anatomic a coloanei vertebrale și relaxarea musculaturii, proprietăți care vor genera un somn adânc, odihnitor și revigorant. Poziția corectă a coloanei vertebrale în timpul procesului de somn oferită de structura ortopedică fermă a saltelei conferă o bună circulație a sângelui și în rezultat organismul vostru se va simți plin de energie, odihnit și rezistent.

Preț
4,500 lei

Caracteristicele tehnice ale saltelei ortopedice de lux:

Suport de arcuri impachetate independent in saculeti de material textil. Sarma de arc otelit cu diametrul de 2,2 mm. 5 spire de arc cu diametrul de 8 cm.

Numărul de arcuri este de 310/ m². Întreaga structură a saltelei este acoperită și protejată de un strat de pâslă dură de 3,5 mm grosime și 1000 g/cm² densitate. Peste arcuri se așterne un strat de protecție ce dă o flexibilitate și o duritate sporită saltelei; acest strat este realizat din poliuretan de minim 4 cm grosime și cu o densitate înaltă de 35 kg/m³. Se aplică un strat de MemoryFoam cu grosimea de 4 cm si densitatea de 50 kg/m3. Înălțimea saltelei este de 26 cm. Marginea anti-lăsată e compusă din fâșii de spumă de poliuretan cu o grosime de 6 cm și densitate de 35 kg/m³. Husa saltelei este detașabilă, conferind astfel o igienă mai eficientă. Toate componentele saltelei sunt tratate împotriva bacteriilor, factorilor alergeni și acarienilor. Greutatea maximă recomandată este de 140 kg/m³.

Salteaua ortopedică de lux este disponibilă la comandă sub orice dimensiuni în termen maxim de 2-3 zile. Plus la toate ea este însoțită de un talon de garanție.

Produse Similare
Perna cilindrica ce ofera o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la gât și spate să fie…
Preț
450 lei
Perna moderat moale și elastică, pentru a oferi o poziție naturală a coloanei vertebrale în care fiecare mușchi de la…
Preț
550 lei
O protecție perfrecta a saltelelor de baza si tot odată permite circulația aerului si evaporarea umezelii pentru un…
Preț
150 lei
Saltea Ortopedica cu arcuri individuale Poket – 310 m2 si 5 cm de spuma Memory, are o rigiditate moale, reduce senzatia…
Preț
2,800 lei